Korpa
0 U korpu: 0,0 RSD
Vaša korpa je prazna.

LED moduli

Novo na stanju ! LED moduli koriste se pre svega za izradu svih vrsta svetlećih reklamaLED modul omogućava više mogućnosti prilikom planiranja izrada svetlećih reklama pre svega u odnosu na stare fluo cevi . Ujedno su i veoma štedljivi te je naša preporuka za zamenite stare svetleće reklame novim led osvetljenjem.

Prikaz 1 - 2 od 2
LED MODUL HLADNO BELI 2835 1.5W 12V IP65 LED MODUL HLADNO BELI 2835 1.5W 12V IP65
Šifra: MO4522
85,0 RSD
Ima na lageru
LED MODUL PLAF 12W NW PRIRODNO BELA BBLINK LED MODUL PLAF 12W NW PRIRODNO BELA BBLINK
Šifra: 33-9196
790,0 RSD
Ima na lageru

LED moduli su kompaktne jedinice koje sadrže više LED dioda (svetlećih dioda) na jednom panelu ili ploči. Ovi moduli se koriste za različite svetlosne aplikacije i često se koriste kao izvor osvetljenja u različitim industrijama i svakodnevnim uređajima.

Evo nekoliko ključnih karakteristika i primena LED modula:

  1. Efikasnost: LED moduli su izuzetno energetski efikasni. Oni troše manje električne energije u poređenju sa tradicionalnim izvorima svetlosti, što doprinosi smanjenju potrošnje energije.

  2. Trajnost: LED moduli imaju dug vek trajanja u poređenju sa tradicionalnim sijalicama. Mogu trajati desetine hiljada radnih sati, čime se smanjuju troškovi zamene i održavanja.

  3. Fleksibilnost: LED moduli dolaze u različitim veličinama, oblicima i bojama svetlosti. Ova fleksibilnost omogućava prilagođavanje različitim svetlosnim dizajnima i potrebama.

  4. Primene: LED moduli se koriste u osvetljavanju reklama, bilborda, svetlećih kutija, automobila, unutrašnjeg osvetljenja, kao i u mnogim drugim aplikacijama gde je potrebno svetlo visokog intenziteta.

  5. Ekološka prihvatljivost: LED moduli ne sadrže štetne supstance poput žive koja se nalazi u nekim drugim vrstama sijalica, čime su ekološki prihvatljiviji.

Ukratko, LED moduli predstavljaju savremeno rešenje za različite svetlosne potrebe, pružajući visoku efikasnost, dug vek trajanja i fleksibilnost u dizajnu.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.