• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Rozetne

Ugradna rasveta uvodi novu dimenziju u osvetljenje prostorija. Zbog velike raznolikosti oblika i veličina, funkcionalnog dizajna, postoji savršen izbor za svakoga. Korišćenje ugradno/nadgradne rasvete je praktično rešenje koje ne zauzima mnogo prostora u kuhinji, dnevnoj sobi ili kupatilu.

Ugradne rozetne za rasvetu su komponente koje se koriste za montažu i povezivanje svetiljki ili rasvetnih tela sa električnim sistemom. Ove rozetne se obično ugrađuju u plafon ili zid kako bi pružile stabilnu osnovu za svetlosne fixture (svetiljke). Postoje različiti tipovi i veličine ugradnih rozetni, a njihov izbor zavisi od vrste svetiljke i instalacije koju planirate.

Evo nekoliko ključnih stvari o ugradnim rozetnama za rasvetu:

  1. Montaža: Ugradne rozetne se ugrađuju u zid ili plafon kako bi pružile tačku za montažu svetiljki.

  2. Električna povezanost: One obično imaju električne konektore ili žice koje omogućavaju povezivanje sa žicama svetiljki, omogućavajući prenos električne energije do samih svetala.

  3. Različiti dizajni: Postoje različiti dizajni ugradnih rozetni - neke su jednostavne i diskretne, dok druge mogu imati dekorativne elemente koji odgovaraju estetici svetiljki ili enterijera.

  4. Materijali: Mogu biti napravljene od metala, plastike ili drugih materijala koji su otporni na toplotu i osiguravaju sigurno i stabilno postavljanje svetiljki.

  5. Prilagođavanje: Ugradne rozetne se mogu prilagoditi za različite tipove svetiljki - od plafonskih i zidnih do ugradnih svetala.

  6. Instalacija: Montaža ovih rozetni obično zahteva određeno iskustvo u radu sa električnim instalacijama kako bi se osigurala ispravna instalacija i povezivanje.

Ugradne rozetne su ključne za stabilno postavljanje i povezivanje svetiljki u prostoru, pružajući sigurnu i estetski prihvatljivu osnovu za osvetljenje. Važno je osigurati pravilnu instalaciju kako bi se osigurala sigurnost i funkcionalnost svetala.

137 proizvoda

139 RSD
Na stanju
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.