• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Plafonjere

Plafonjere obično ne privlače pažnju, većina proizvoda je diskretna. Često se biraju za osvetljenje kuhinje ili kupatila zbog njihove funkcionalnosti i svedenog dizajna. Međutim, posebniji i šareniji komadi mogu dobro funkcionisati u dnevnoj sobi. Dostupni su i sa LED izvorom svetlosti.

 

Plafonjere su ukrasni elementi koji se nalaze na plafonu, odnosno na gornjoj površini prostorije. One obično sadrže svetiljke ili druge vrste rasvete i služe da osvetle prostoriju. Plafonjere se koriste u različitim vrstama prostora, od kuća i stanova do poslovnih prostora i javnih zgrada.

Postoji mnogo različitih vrsta plafonjera, od onih sa jednom ili više svetiljki do onih sa različitim dizajnom i materijalima. Neke plafonjere su izrađeni od metala, stakla ili drveta.

Plafonjere se takođe mogu koristiti da stvore određenu atmosferu u prostoriji. Na primer, ako se koriste tamnije ili bojom obojene plafonjere, one mogu stvoriti intimniji ambijent, dok su svetlije plafonjere bolje za prostorije u kojima se želi stvoriti svež i prozračan ambijent.

Ukupan izgled plafonjera takođe može da utiče na stil prostorije u kojoj se nalazi. Postoje plafonjere koje se odlično uklapaju u tradicionalne ili rustikalne stilove, dok su druge bolje za moderne ili savremene prostorije.

317 proizvoda

Akcija
Stara cena: 21.250 RSD
7.590 RSD
Na stanju
Akcija
Novo
Top
Stara cena: 2.190 RSD
1.752 RSD
Na stanju
Akcija
Stara cena: 1.890 RSD
945 RSD
Na stanju
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.