• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Viseća spoljna rasveta

Trem ili vrtni paviljon imaju jedinstvenu atmosferu, a spoljnom visećom lampom koja je klasična, moderna ili rustična može se koristiti u tim prostorima. Zbog spoljne upotrebe, moraju imati najmanje IP43 zaštitu i mogu imati štedljive ili ugrađene LED izvore svetlosti.

Ova spoljna viseća svetla za Vaš trem, dvorišta, bašte, terase su napravljena sa izdržljivom tehnologijom i korišćenim materijalom komercijalnog kvaliteta, tako da mogu da izdrže ekstremne temperature, kišnu, vetrovitu ili vlažnu klimu.

 

Tokom toplih letnjih noći nema boljeg načina da uživate u narednih nekoliko meseci nego da budete na otvorenom.

Kada dođu tople večeri, najbolje ih iskoristiti na svežem vazduhu, uz miris cveća i sveže pokošene trave, okruženi prijateljima ili porodicom. Nema boljeg načina da pretvorite naše bašte u večernji raj nego da ih ukrasite visećim svetiljkama, koje će dodati romantičnu notu. Sve dok pustite mašti na volju, ovi lusteri mogu da ulepšaju vaš životni prostor na otvorenom. Najbolje od svega je što je ova vrsta osvetljenja jeftina i lako se postavlja samostalno. Romantična atmosfera koju stvaraju ovi mali detalji u potpunosti će promeniti način na koji vi i vaši prijatelji doživljavate svoju zabavu.

26 proizvoda

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.