• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Šinska rasveta

Šinska rasveta je vrsta rasvetnog tela koje se sastoji od šine, koja se postavlja na plafon, i pojedinačnih rasvetnih tela, poznatih kao spotovi, spot reflektori koji se mogu postaviti bilo gde duž šine kako bi usmerile svetlost tamo gde je potrebno. Šinsko osvetljenje pruža prilagodljivo i fleksibilno rešenje za osvetljenje komercijalnih i stambenih prostora. Često se koristi za isticanje umetničkih dela, kreiranje efekata ambijentalnog osvetljenja. Svetla se mogu usmeriti na određena područja i podesiti po potrebi, čineći osvetljenje raznovrsnom opcijom za mnoge različite tipove prostora.

 

Sistemi za osvetljavanje sa šinama (sinska rasveta) su suprotnost od popularnog ugradnog osvetljenja, halogene spot rasvete. Dok je spot rasveta skoro uvek diskretna, rešenja šinskog osvetljenja po pravilu stoje u kontrastu sa dekorativnom rasvetom. U svakom slučaju možemo stvoriti jedinstven i unikatan unutrašnji prostor koji odiše duhom galerije ili muzeja. 

 

PREDNOSTI ŠINSKE RASVETE 

 

  • moderan, savremen dizajn
  • upotreba u različitim prostorima, u bilo kom delu enterijera stana, kuće ili poslovnog lokala
  • ušteda električne energije koristeći led sisteme
  • montiranje šinske LED rasveta je jednostavno i vrlo lako

Rasvetna tela šinske rasvete proizvode se monofaznoj ili trofaznoj verziji. Monofazne spot lampe na šini se pale istovremeno, zajednička „nula“ i zajednička faza. Trofazne šine imaju opciju da se lampe pale i gase odvojeno, prema izboru. Trofazne „šine“ imaju jednu „nulu“ i tri faze te se mogu kontrolisati odvojeno (nezavisno jedna od druge).

Šinska rasveta

 

148 proizvoda

1.990 RSD
Na stanju
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.