• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

RASVETA ZA DEČIJE SOBE, ZA NAŠE NAJMLAĐE

Datum objave:
RASVETA ZA DEČIJE SOBE, ZA NAŠE NAJMLAĐE

Pošto ste odlučili da imate bebu, sigurno ste se zapitali: kakva kolica, krevetac, sto za presvlačenje... da izaberete.

Danas nije lako pronaći kvalitetan proizvod koji je istovremeno i moderan. Pored toga, skloni smo da zanemarimo važnu temu, a to je da budemo svesni kvaliteta svetla u dečijoj sobi. Međutim, našim „najdražima“ je potrebna oprezna briga, pa izbor dečijih lampi zahteva pažljivu pripremu i svest.
 

RASVETA ZA DEČIJE SOBE, ZA NAŠE NAJMLAĐEPrvo pitanje je da izaberete temperaturu boje, odnosno da li lampe u dečijoj sobi treba da imaju hladno, toplo ili prirodno belo svetlo. Hladno svetlo ima plavičasti, nešto jači efekat isticanja, što ga čini idealnim za ogledala u kupatilu i osvetljenje kuhinjskih ormarića. Prirodna bela je boja prirodne sunčeve svetlosti kao što joj ime govori, dok topla bela proizvodi nešto više žućkaste svetlosti. Za bebinu ili dečiju sobu najbolje je izabrati lampu sa toplim belim svetlom, na čijem pakovanju možete pročitati cca. 2700K – 3400K vrednost. Pored toga, treba obratiti pažnju i na intenzitet svetlosti, jer su oči beba i dalje veoma osetljive, pa treba izbegavati jako svetlo. Ako imate priliku, izaberite lampu sa podesivom osvetljenošću da biste postepeno osvetlili prostoriju iz potpunog mraka npr. kada beba plače.

 

RASVETA ZA DEČIJE SOBE, ZA NAŠE NAJMLAĐETakođe, vredi kupiti dečiju lampu na baterije koja se može uključiti pritiskom na nju, takozvanu „push lampu”.

 

RASVETA ZA DEČIJE SOBE, ZA NAŠE NAJMLAĐE

 

Pošto smo i mi roditelji, znamo da je pored ovih veoma važno da naša deca odrastaju u najzanosnijem miljeu, što nas je i podstaklo da naše unikatno dizajnirane dečije lampe zaista budu centar dečije sobe.

Sve u svemu, kada kupujete sve lampe koje su vam potrebne, morate oprezno pristupiti pronalaženju pravih svetiljki, koji imaju odgovarajući odnos cene i vrednosti, ali su takođe moderne i predstavljaju visok kvalitet.

Na tržištu svetiljki sigurno ste na pravom mestu kada odaberete Rabalux-ove unikatno dizajnirane dečije lampe oslikane trendovskim dizajnom koji takođe imaju razvojni efekat i ispunjavaju sve evropske standarde.

 

RASVETA ZA DEČIJE SOBE, ZA NAŠE NAJMLAĐE
 

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.