• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

LED trake za televizore

LED trake za televizore su popularni dodaci koji se koriste za poboljšanje ambijentalne rasvete oko televizora. One se lepe na zadnju stranu televizora i osvetljavaju zid iza njega, stvarajući efekt svetlosti koji može dopuniti doživljaj gledanja. Osim estetskog efekta, LED trake mogu pomoći i u smanjenju naprezanja očiju prilikom gledanja televizije u mraku.

Postoje različite vrste LED traka s različitim bojama i kontrolama. Neki modeli dolaze s daljinskim upravljačem ili mogućnošću povezivanja s pametnim telefonima radi promene boje ili jačine svetlosti.

Pre nego što kupite LED traku, bitno je uzeti u obzir dimenzije televizora kako biste odabrali odgovarajuću dužinu trake. Takođe, proverite jesu li trake kompatibilne s vašim televizorom i imaju li funkcije koje želite koristiti. Ako niste sigurni u instalaciju ili postavke, uvek je dobro saznati specifikacije led trake za televizore ili tražiti pomoć stručnjaka.

Instalacija LED traka je obično jednostavna – trake se lepe na zadnju stranu televizora i mogu se napajati putem USB priključka na samom televizoru ili putem odvojenog napajanja.

Važno je pratiti uputstvo za instalaciju kako biste osigurali da trake budu postavljene sigurno i ravnomerno.

9 proizvoda

Akcija
Akcija
Stara cena: 1.290 RSD
1.032 RSD
Na stanju
Akcija
Akcija
Akcija
Stara cena: 1.490 RSD
1.192 RSD
Na stanju
Akcija
Stara cena: 1.690 RSD
1.352 RSD
Na stanju
Akcija
Stara cena: 1.290 RSD
1.032 RSD
Po narudžbi
Akcija
Stara cena: 1.290 RSD
1.032 RSD
Po narudžbi
Akcija
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.