Korpa
0 U korpu: 0,0 RSD
Vaša korpa je prazna.

Ventilatori sa svetlom

Kad je vruće, vreme je za ventilatore

Svi to znaju: kada je vrućina gotovo previše, lagani povetarac na koži pravi je blagoslov. Upravo je to razlog zašto se uvek osećamo prijatnije u vrelim letnjim danima na plaži ili čak pored reke. Jer ovde je vazduh u pokretu!

Ventilatori slede isti princip. Oni generišu vazdušnu struju koja osvežava, iako se sobna temperatura nije ohladila.

Ali postoji još više razloga zbog kojih će ventilatori ponovo biti među najprodavanijim tokom sledećeg talasa vrućine: uređaji se lako postavljaju, jeftini su za kupovinu i impresioniraju trendovskim izgledom, kao i korisnim dodatnim funkcijama. Ovim dobijate dve stvari odjednom:: stvarate prijatnu klimu u zatvorenom i dobijate prilično privlačan pogled u svom domu. 

Prikaz 1 - 5 od 5
LUSTER VENTILATOR LAFEE 03632B CRNI GLOBO LUSTER VENTILATOR LAFEE 03632B CRNI GLOBO
Šifra: GLOB-03632B
8.490,0 RSD
Ima na lageru
LUSTER VENTILATOR LAFEE 03632W BELI GLOBO LUSTER VENTILATOR LAFEE 03632W BELI GLOBO
Šifra: GLOB-03632W
6.490,0 RSD
Nema na lageru
PLAFONJERA LED VENT 48W CCT CRNA DIMABILNA YL FAN 02 BBLINK PLAFONJERA LED VENT 48W CCT CRNA DIMABILNA YL FAN 02 BBLINK
Šifra: 201868
9.990,0 RSD
Po narudžbi
PLAFONSKI LUSTER VENTILATOR 2XE14 AZURA GLOBO PLAFONSKI LUSTER VENTILATOR 2XE14 AZURA GLOBO
Šifra: GLOB-0308
17.990,0 RSD
Po narudžbi
PLAFONSKI LED LUSTER VENTILATOROM SA DALJINSKIM DALFON 6710 RABALUX PLAFONSKI LED LUSTER VENTILATOROM SA DALJINSKIM DALFON 6710 RABALUX
Šifra: RAB-6710
19.990,0 RSD
Po narudžbi

Cool tipovi za svaku sobu

Koji model najbolje odgovara vašim potrebama takođe zavisi od veličine i visine prostorije u kojoj će jedinica biti korišćena. U osnovi su vam otvorene sledeće opcije:

Ljubitelji plafona takođe uspevaju da vrlo dobro pokriju čitavu sobu. Za razliku od svih ostalih modela, oni su trajno instalirani, što zahteva određenu visinu prostorije. Budući da vam ne treba samo dovoljno „sigurnosne udaljenosti“ ispod ventilatora, rastojanje između lopatica i plafona takođe treba da bude najmanje 25 do 30 cm kako bi se mogao stvoriti dovoljan protok vazduha.

Što se dizajna tiče, savremeni plafonski ventilatori više nisu uporedivi sa starijim modelima. Danas su oni i ventilatori i svetla, sve u jednom. Mnogi uređaji imaju ugrađeno osvetljenje, što ih čini osvežavajućim, stilskim, upadajućim u oči. Pomoću daljinskog upravljača možete čak promeniti boju svetla, prigušiti ga ili aktivirati funkciju noćnog svetla.

Za ugodnu sobnu klimu zimi

Neki plafonski ventilatori imaju još jednu odlučujuću prednost: pomažu vam da stvorite ugodnu klimu u sobi čak i zimi. Kako se vazduh za grejanje podiže i skuplja, on vraća hladni vazduh nazad. Rezultat: iako su radijatori okrenuti na maximum grejanja, noge vam ostaju hladne i grejete se više nego što je stvarno potrebno. Iz tog razloga zimi možete promeniti smer rotacije nekih naših plafonskih ventilatora. Topli vazduh za grejanje na plafonu rotacijom se ponovo pokreće, cirkuliše nadole preko zidova prostorije i zagreva hladniji vazduh na podu.
Ovo osigurava ugodne tople temperature blizu poda.

Savremeni stil

Dizajn i stilovi modernih ventilatora u našem asortimanu su različiti kao i ukusi. Dizajnirani sa jasnim oblicima i linijama, savršeno se uklapaju sa modernim stilom enterijera. Bilo da je od svetlog drveta, izgleda metalnog metala, moderni modeli lako se uklapaju u vaš stil enterijera.

Pažnja do detalja karakteriše naše klasične modele, koji se oslanjaju na proverene linije i visokokvalitetne materijale. Inače, kod nekih plafonskih ventilatora možete okretati lopatice rotora i stvoriti drugačiji izgled u zavisnosti od vaših želja. Ako volite industrijski stil, zaista ćete uživati

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.