Korpa
0 U korpu: 0,0 RSD
Vaša korpa je prazna.

ZAŠTO KUPITI LED SIJALICE ? DA LI SU ŠTEDLJIVE ?

Ogromne uštede na Vašim računima za utrošenu energiju
Troškovi za električnu energiju su u porastu. LED rasveta koristi i do 90% manje električne energije nego standardne halogene sijalice, što dovodi do velikih ušteda na Vašim računima za struju.

Mnogo duži vek sijalica
LED sijalice imaju mnogo duži životni vek u odnosu na standardne sijalice. U stvari, LED sijalice traju i do 20000 sati. Kada instalirate nove LED sijalice gotovo nikada ih više nećete morati menjati.

Eko-prijateljske sijalice
LED sijalice su izuzetno energetski efikasne i za razliku od nekih CFL i halogenih sijalica, ne sadrže nikakve štetne materije poput žive za koju svi znamo da je izuzetno kancerogena ! To znači da su daleko sigurnije za korišćenje i mogu se reciklirati bez ugrožavanja životne sredine.

Zašto kupiti LED sijalice ?
Mi garantujemo za led sijalice iz našeg prodajnog asortimana te stoga imate 14 dana garanciju povrata novca bez obzira na razlog.

Naši poslovni partneri-dobavljači, OSRAM, LEDVANCE, PHILIPS, EGLO, RABALUX koriste samo najbolje sastavne delove u svim svetlosnim rešenjima, radeći sa fabrikama koje su sve ROHS i CE odobrene. Imamo kvalitetne drajvere i sve sijalice su testirane i prolaze kroz više provera kvaliteta pre nego što budu puštene u prodaju.

Postoje mnoge LED sijalice na tržištu koje ne ispunjavaju ove standarde, dok mi garantujemo za sve sijalice što se prodaju na sajtu LED Srbija da su napravljene da traju dugo. Stoga dajemo dve godine  na sve proizvode  LED rasvete

Najniža temperatura rada
LED diode rade na znatno nižoj temperaturi od halogenih sijalica. U stvari, oni praktično ne daju isključivu toplotu pa ih to čini veoma energetski efikasnim i daleko sigurnijim da se instaliraju sa mnogo smanjenim rizikom od požara.

Energetski efikasano osvetljenje
LED sijalice rade na oko 80% efikasnosti, u poređenju sa užarenim sijalicama koje su samo 20% efikasne. To znači da LED sijalica konvertuje 80% električne energije u svetlosnu energiju. Ove ogromne uštede energije dovode do velikih smanjenja vaših računa za električnu energiju.

Povećana izdržljivost
LED sijalice nemaju krhke unutrašnje komponente kao što su užarene niti ili cevi koje su sklone da zakažu. Njihova čvrsta konstrukcija znači da su LED sijalice stabilnije od drugih vrsta osvetljenja i da su otporne na toplotu, hladnoću i vibracije.

 

 
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.