Korpa
0 U korpu: 0,0 RSD
Vaša korpa je prazna.

APRIL MESEC BRENDA - RABALUX 20% NA SVE ARTIKLE

Poštovani kupci

 

Tokom aprila u okviru akcije MESEC BRENDA svi RABALUX artikli su na 20% popusta online i u našim prodavnicama

Na našoj facebook stranici svake nedelje tokom aprila meseca, očekujte lepe nagradne igre.

 

Istorija kompanije

Korporacija sa stabilnim finansijskim položajem i internacionalnim iskustvom u poslovanju stoji iza 28 godina starog brenda RABALUX. Sedište kompanije je smešteno u Đeru, jednom od gradova sa najdinamičnijim razvojem u Mađarskoj. Regionalni logistički centar kompanije, koja je aktivno prisutna na tržištima nekoliko evropskih zemalja od 2002.godine, takođe je smešten u Đeru. RÁBALUX snabdeva rastuću mrežu partnera iz skladišne baze sa kapacitetom od 20.000 paleta. Korporacija - sa konsolidovanim godišnjim prihodima od gotovo 23 miliona evra - uživa u neprekidnom dinamičnom razvoju. Pored uz poslovanje svojih deset filijala, korporacija izvozi svoje proizvode u još devet zemalja.

Pored toga što je asocijacija na konzumnu rasvetu za maloprodaju, brend RABALUX je sinonim i za pouzdanost i optimalni odnos cena/kvalitet u smislu tradicionalnih i energetski efikasnih izvora svetlosti. Portfolio proizvoda koji se svake godine obnavlja je u skladu sa najnovijim trendovima unutrašnjeg uređenja, ali oni kupci koji više vole tradicionalne stilove isto će tako naći svoje omiljene spoljne i unutrašnje proizvode osvetljenja u našem katalogu, koji sadrži oko 2000 artikala.
 

 

 

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.